Ida kjole i blåmeleret denimjersey

850.00DKK

Her er en super behagelig kjole, der virkelig kan bruges til alle lejligheder. Ida-kjolen er en loose kjole, med god plads så der er ikke noget der strammer. Kjolen har dejlige lommer, med plads til nøglerne og evt en lille mobil. Lommerne bliver holdt på plads med en lille stikning på forstykket.

Ærmerne har en bred kant som afslutning, og den samler ærmet med nogle små læg. Halsudskæringen er en rund hals, med en smal kant. Forneden på kjolen er en bred kant, der holder kjolen ind og giver en let “ballon” effekt. Kjolen her er syet i den lækreste, bløde denimjersey – der virkelig ligner en rigtig denim, men som i virkeligheden er en dejlig jersey som du rigtig kan bevæge dig i. Stoffet har samme små bitte striber i stoffet, som en karakteristisk denim har, men det er en strikket vare, som er super blød og lækker. Farven er klassisk denimblå-meleret.

Ida kjolen kan peppes lidt op til fest, med en kæde, høje sko og smukke strømpebukser – eller til hverdag, med et par sneakers og evt mønstrede leggins.

 

Materialer: 70% bomuld 25% polyester 5% lycra

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,