Ida kjole i let isoli, med smukt roseprint

900.00DKK

Ida kjolen er med sit løse snit, helt perfekt til efterår/vinter.

Denne kjole er syet i en let isoli, altså en lidt kraftigere kvalitet end de andre kjoler syet i bomuldsjersey. Det betyder også at den er lidt varmere, og stoffet er lige knapt så strækbart. Men til denne model, er det helt perfekt, og printet er bare så smukt, med roser i alle skønne farver.

Bundfarven er lys mintblå, og der kan sættes virkelig mange andre farver til denne kjole; denimblå, brændt orange, pink, lyserød, okker, mørk gråmeleret eller brun. Stoffet er økologisk bomuld og en virkelig lækker kvalitet.

Ida kjolen er konstrueret med raglan ærmer, og ærmet har et lille indsnit på skulderen, for en flot pasform. Der er god plads i ærmerne, ligesom i resten af kjolen. Kjolen har lommer i sidesømmene, og lommerne holdes på plads af en lille stikning på forstykket.

Vælger du den str som du plejer at bruge, vil kjolen sidde løst fra kroppen, uden at være bigsize. Du kan også vælge en str større og så bliver kjolen noget løsere og det giver en mere tydelig “ballon” effekt, hvilket også giver en smuk silhuet.

Materiale: 95% bomuld 5% elasthan

 

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,