Har du lyst til at sy?

Så er her mulighed for at komme på kurser hos mig, Stine, på My Deer Dress’s systue.

Jeg afholder aften- og weekend kurser, hvor det er muligt at sy lige det du ønsker. Det er små hold med maks 6 kursister. På den måde kan jeg nå at hjælpe alle, og du går dermed ikke i stå midt i dit projekt.

Medbring dit projekt, din symaskine og lidt gåpåmod. Alt det andet skal jeg nok stille tilrådighed – kaffe/the, lidt sødt/sundt, nåle, sakse og andet dims, samt en stor lyst til at hjælpe dig videre med din syning.

Der vil løbende blive lagt nye kurser ind på hjemmesiden, så hold endelig øje her, eller på min facebookside, hvor jeg også deler kursus-datoer.

Skulle du have lyst til et kursus indenfor et andet sy-emne end de opslåede kurser, så er du altid velkommen til at kontakte mig. Jeg er altid åben overfor nye ideer. 

Du kan også samle en flok veninder, kollegaer eller naboer og så kommer jeg gerne ud og underviser jer, hos jer. Dette kræver blot et godt stort, lyst lokale, med borde og stole til alle. 

Kurser afholdes på Højskolevej 27 , 5882 Vejstrup og du kan altid kontakte mig for mere info på tlf 29805710.

Obs: Når kurset er betalt, er tilmeldingen bindende og kan ikke returneres. Du må gerne sælge din plads videre til en anden interesseret.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.